_ CE FACEM

Serviciile Noastre

01

Strategie afaceri


Setăm planurile, acțiunile și target-urile pe care dorim să le atingem cu afacerea ta și stabilim cum afacerea ta se va descurca pe o anumită piață

Flixibil
Adaptabil
Ancorat în cercetările de ultimă oră

02

eCommerce Design


Clienții tăi își abandonează coșul? Inventarul tău adună praf? Există multe site-uri de comerț electronic pe piață. Un magazin prost proiectat nu va ieși în evidență din mulțime și ar putea afecta reputația companiei dvs. Un magazin online elegant și puternic vă ajută să faceți vânzări.

Plan de creștere
Punem brand-ul în acțiune
Interfață prietenoasă de checkout

03

Cercetare


Credem în potențialul fiecărei afaceri de a se dezvolta constant, atunci când se află în mâinile potrivite. eOverArt îți oferă servicii de cercetare, pentru a crea un brand puternic pe piața din România.

Cercetări de piață
Optimizare campanii și pagini 
Audit firmă

04

Design Produse


Vrei să oferi produselor tale o grafică și nu ști de unde să începi? eOverArt te poate ajuta cu grafica necesară pentru ca produsele tale să aibă impactul dorit.

Consultanță
Aplicarea elementelor de branding
Design care să atragă

05

Web Design


Conținutul și designul dvs. sunt aliniate pentru a vă îndeplini obiectivele de afaceri? Aceste două elemente merg mână în mână pentru a spori încrederea consumatorilor în marca dumneavoastră. Fiecare îl sprijină pe celălalt pentru a ajuta site-ul dvs. să vă ofere rezultatele dorite.

Wordpress 
Magento
Shopify

06

Automatizări


Te-ai întrebat vreodată cum ai putea să-ți crești productivitatea, dar fără să-ți mai angajezi oameni? Ei bine există o soluție! Ne folosim de automatizări pentru ați crește eficiența și costurile cu personalul. Folosim cele mai bune tool-uri pentru ați maximiza eficiența business-ului tău. 

Power Automate
Creșterea eficienței
Scăderea costurilor

 

Ești Pregătit?

SĂ ÎNCEPEM PROIECTUL TĂU